WIJ BOUWEN
AAN DE ENERGIE
VAN MORGEN

Koploper in de solar-branche

 

DSG is een Brabants familiebedrijf dat is gespecialiseerd in grootschalige solar-projecten. Door ons innovatieve karakter en onze specialistische kennis zijn wij uitgegroeid tot koploper van Nederland in de dynamische markt van hernieuwbare energie.

DSG heeft daarvoor alle disciplines in huis, van de plaatsing van dak- en grondgebonden PV-projecten, tot de opslag van groene energie en smart grid-oplossingen. Wij doen dat in de meest uiteenlopende sectoren in de grootzakelijke markt.

Ons team van experts zoekt altijd naar de best passende oplossing aan de hand van de laatste technologie. Zo zorgen wij voor een duurzame relatie met onze partners waarbij haalbaarheid en winstgevendheid steeds voorop staan. DSG bewijst zich telkens weer als de betrouwbare partner die versneld bedrijfsprocessen helpt verduurzamen.

dsg over ons 1

Verduurzamer van betekenis

 

Onze missie is een betekenisvolle bijdrage realiseren in het omschakelen van vervuilende naar groene energie op een manier waarvan iedereen profiteert. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de impact van vervuilende energie. DSG laat zien dat verduurzamen voor elk bedrijf mogelijk is.

Het beste resultaat leveren is ons uitgangspunt bij elk nieuw project. Om dit te realiseren gaan we graag met u in gesprek.