DSG Real Estate

DSG Real Estate ontwikkelt en exploiteert vastgoedbeleggingen voor eigen portefeuille

DSG Real Estate is altijd op zoek naar locaties voor de ontwikkeling van haar woonconcepten of de optimalisatie van bedrijfsmatig vastgoed. Onze portefeuille bevat woningen, hallen, logistieke centra, agrarisch vastgoed, greenhouses en kantoren. DSG focust zich hoofdzakelijk op logistiek vastgoed. Ook agrarisch vastgoed en (het ontwikkelen van) woningen in Midden- en Zuid-Nederland hebben onze speciale aandacht.

DSG ReaL Estate optimaliseert bedrijfsmatig vastgoed aan de hand van duurzame energieoplossingen. Daarbij ontstaat waarde toevoeging door toepassing van innovatieve en vraag gestuurde ontwikkelingen.

dsg solar 3
dsg solar 3

Hoogste prijs en beste voorwaarden

DSG Real Estate biedt u de hoogste prijs en de beste voorwaarden voor uw vastgoed, zónder financieringsvoorbehoud. We gaan graag met u in gesprek. 085 – 401 68 78 / info@dsg.nl.

DSG Smart Living

DSG Smart Living houdt zich bezig met de ontwikkeling van Smart Houses. Dit bijzondere woonconcept voorziet in modulaire gebouwen die flexibel kunnen worden ingedeeld. Dankzij een doordacht ontwerp is het mogelijk uiteenlopende doelgroepen te bedienen met vastgoed dat past bij de vraag in de woningmarkt op een willekeurig moment.

dsg solar 3
dsg solar 3

Smartbox500

Met Smartbox500 toont DSG Real Estate zich een innovator op de markt van bedrijfsmatig vastgoed. Dit vernieuwende concept voorziet in duurzame bedrijfshallen (met kantoorruimte) van ca. 500 m2, altijd voorzien van zonnepanelen en een batterij voor energieopslag. Hiermee speelt DSG Real Estate in op de toenemende behoefte voor dit soort ruimtes op de zakelijke markt.

dsg magazine e book

DOWNLOAD
GRATIS E-BOOK

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het e-book. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Postcode*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij realiseren zonnestroom-projecten door heel Nederland

Het beste resultaat leveren is ons uitgangspunt bij elk nieuw project. Om dit te realiseren gaan we graag met u in gesprek.