WIJ BOUWEN
AAN DE ENERGIE
VAN MORGEN

1

Zonnepanelen in eigendom en beheer

1

kWh opwekking uit zonnepanelen

huishoudens
1

Huishoudens

De hoogste dakhuur van Nederland een solide bron van inkomsten

De waarde van uw zakelijke vastgoed verhogen. Dat doet DSG Solar met duurzame projecten voor de grootzakelijke markt. Wij huren uw dak, plaatsen een zonnepanelensysteem en als tegenprestatie krijgt u de hoogste dakhuur van Nederland, een solide bron van inkomsten. Zo genereren wij voor u extra inkomsten terwijl u een bijdrage levert aan de energietransitie. Zonder investeringen, met een comfortabele looptijd.

Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in de solar-branche kunnen we de impact van onze systemen optimaliseren. U profiteert van een verbeterd energielabel van uw pand en van een hogere huur en daardoor hogere taxatiewaarde. Daarnaast geniet u van een betere concurrentiepositie in bijvoorbeeld een aanbestedingstraject.

01 dsg solar therminon

VOORDELEN

Door uw dak beschikbaar te stellen voor zonnepanelen levert u bovendien een bijdrage aan de CO2-reductie. De monitoring en het onderhoud van de installatie doen wij. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Wilt u ook van onze diensten genieten? Wij gaan graag met u in gesprek. 085 – 401 68 78 / info@dsg.nl

01 dsg solar visual
dsg magazine e book

DOWNLOAD
GRATIS E-BOOK

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het e-book. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Postcode*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij realiseren zonnestroom-projecten door heel Nederland

Het beste resultaat leveren is ons uitgangspunt bij elk nieuw project. Om dit te realiseren gaan we graag met u in gesprek.