1

Zonnepanelen in eigendom en beheer

1

kWh opwekking uit zonnepanelen

huishoudens
1

Huishoudens

DSG (De Schoenmakers Group) is voortdurend op zoek naar nieuwe locaties voor het realiseren van duurzame energie projecten en vastgoed beleggingen om aan haar portefeuille toe te voegen.

De hoogste dakhuur van Nederland!

DSG is marktleider in duurzame energieoplossingen voor de grootzakelijke markt. Door onze effectieve organisatie bieden wij u de hoogste dakhuur van Nederland. DSG realiseert dak- en grondgebonden PV-projecten door heel Nederland. Deze projecten voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Word partner van DSG.

Bereken uw rendement:

Opbrengst berekenen

Stap 1 van 3

1
2
3
dsg logo solar
01 dsg solar afbeelding 1
dsg logo solar

DSG huurt het dak van uw bedrijfspand, u geniet van een extra inkomstenbron. Daarvoor installeren wij onze zonnepanelen op uw dak en betalen wij u maandelijks huur als tegenprestatie. Zónder dat u daarvoor (zelf of als organisatie) hoeft te investeren. DSG ontwikkelt, installeert en beheert (de installatie). Ook monitoring en onderhoud nemen wij voor onze rekening.

dsg logo fields

DSG bespreekt graag met u de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een zonnepark om de inkomsten op uw grond te maximaliseren. Maak uw grond rendabel in samenwerking met DSG. Geen papierwerk, geen procedures, geen beslommeringen. DSG verzorgt als professioneel zonneparkontwikkelaar het hele proces: van aanvraag en vergunningen tot de realisatie. Monitoring en onderhoud verzorgen wij ook. Neem contact met ons op voor de hoogste grondhuur van Nederland en daag ons uit.

dsg logo fields
02 dsg fields afbeelding 1
dsg logo battery
05 dsg battery afbeelding 1
dsg logo battery

Een belangrijke schakel in de Europese energietransitie is de opslag van energie. DSG Battery ondersteunt en optimaliseert het energienetwerk. Genereer extra inkomsten met een XXL-batterij op uw locatie.

Verhuur uw dak,
genereer direct extra inkomsten

Wij realiseren zonnestroom-projecten door heel Nederland

dsg logo energy

Vergroen uw stroom, koop bij DSG rechtstreeks zonnestroom in. Honderd procent groen, honderd procent opgewekt op Nederlandse daken en zonneweiden. DSG kan u ook voorzien van GVO’s (Garantie Van Oorsprong) dit is een certificaat waarmee u aantoont dat de stroom duurzaam is geproduceerd.

dsg logo energy
06 dsg battery afbeelding 1

Het beste resultaat leveren is ons uitgangspunt bij elk nieuw project. Om dit te realiseren gaan we graag met u in gesprek.